Enastående Brasilien hammare 10-man Tunisien 5-1 i Paris.

Rampant Brasilien förstörde 10-man Tunisien 5-1 i en vänlig på tisdag med Raphinha poäng två gånger och inrätta en annan. mål i deras sista match före VM.

Det var ännu en dominerande föreställning av de sydamerikanska jättarna som slog Ghana 3-0 på fredag, ger sina fans massor av skäl att bli upphetsad av deras unga lag på väg till Qatar där de kommer att bjuda på en rekordförlängning. Sjätte världens titel.

Raphinha öppnade poäng i den 11:e minuten med en lysande huvud från kanten av området över målvakten Aymen Dah män. Men Tunisien utjämnade sju minuter senare med en opportunistisk rubrik av Montassar Talbi från en fri spark.

Brasilien var tillbaka framför en minut senare, men när Raphinha hittade Richarlison ghosting bakom försvaret. t mellan behållarens ben.

Under målfirandet kastades en banan från monterna mot Brasiliens spelare, som har varit röst mot rasism efter Vinicius Jr blev rasmisshandeln av Atletico Madrids fans före deras derby mot Real Madrid den här månaden.

Den brasilianska FA (CBF) släppte ett uttalande "uppräglat avvisa ännu en episod av rasism i fotboll".

"Kampen mot rasism är inte en orsak, utan en grundläggande förändring för att utplåna denna typ av brott från planeten. Jag insisterar på att säga att straffen måste bli strängare," sade Brasiliens FA-president Ednaldo Rodrigues.

Brasilien utökade sin ledning genom en Neymar straff i den 29:e minuten efter Aissa Laidouni höll Casemiro tillbaka.

Raphinha gjorde sin andra med en exakt låg skott från kanten av området i 40:e efter ett blixtnedslag motattack ..

Två minuter senare fick Tunisiens försvarare Dylan Bronn ett rakt rött kort för en brott på Neymar.

Med segern försäkrad, lättade Brasilien i andra halvan som chef Tite skickade på flera ersättare.

Flamengo framåt Pedro, den största känslan i Brasilien den här säsongen, kom på och nätade den femte med ett fantastiskt första gången skott från kanten av lådan i 74:e.

Brasilien kommer att öppna sin VM-kampanj mot Serbien den 24 november och även möta Schweiz och Kamerun i Grupp G.