Harry Kane på målet igen som Bayern slåvider

Harry Kane hjälpte Bayern München till en 3-1 seger i Galatras eftersom de fortsatte att styra grupp A i Champions League.

Bayern tog en tidig ledning genom Kingsley Coman. De var tvungna att blåsa upp avsevärda tryck i Istanbul innan två mål de senaste 20 minuterna säkrade en 16:

Kane fick den första i 73:e minuten och sedan gjorde Jamal Musiala att lägga till ytterligare en snart efter som på 23-match un. Slåd runt avslutades.

Efter att Icardi avvisat en tidig möjlighet för värdarna, Coman tystade hemmafolket åtta minuter i när Bayern slog tillυρ vid rasten.

Leroy Sane bröt ner vänster, skar inuti och spred bollen för Coman, som hade utrymme efter Kazimcan Karatas för mycket och gick till mark för tidigt, för att borra hem.

Den svarade bra på bakslaget, hällde framåt och skapade chanser efter slumpen.

Sven Ulreich gjorde väl i att vända Kerem Akturkoglus skott runt posten men var då tacksam över att se Turkiet framåt sp. ge en gåva, Skjut över tvärstången efter att Bayerns målvakt rensade bollen direkt till honom.

De belönades på halvtimmes mark när Icardi fångades av en glidande Joshua Kimmich när han försökte ansluta med a lo. kors, Domaren pekar omedelbart på platsen.

Icardi, som missade från platsen mot Manchester United, Jag tog inget misstag den här gången med ett fräckt chip i mitten när Ulreich redan hade begåvat.

Chanserna fortsatte att komma när Wilfried Zaha, Sacha Boey och Akturkoglu hade skott blockerat innan halvtid.

Precis före timmen böjde sig Lucas Torreira för att möta Dries Mertens fri-spark vid frontstolpen men kunde bara hitta sidonät. och den tidigare Arsenal mellanfältspelaren spelade sedan i Icardi vars skott igen blockerat.

Dessa underlåtenhet att konvertera de chanser de hade skapat kostnader för dem när Bayern kom fram sent.

Kane lägger tillbaka dem i framtiden med 17 minuter kvar. Han försökte möta Musialas låga kors från höger. bollen hoppade upp för att han skulle komma hem.

Det var då Kanes tur att sätta upp Musiala, som skjuter hem ett skott från lådan.

Den avsikt de hade visat på så mycket av natten var borta.

Istället var det Bayern som hotade med att göra mål igen, Fernando Muslera förneka Sane innan Eric Choupo-Moting gick trångt över från ett Kimmichhörn.

Vinsten utökade Bayerns perfekta start på kampanjen när de toppade ställningarna med nio poäng.